Done IP66 pylväsvalaisin

Done IP66 pylväsvalaisin

Avoimet alueet, kuten puistot, aukiot, rannat, jalkakäytävät ja parkkialueet, ovat kuntien ja kaupunkien alueita, joissa viihdytään ja vietetään aikaa tai joita käytetään paljon. Näiden alueiden tärkeä tekniikka on valaistus, jolla luodaan tunnelma ja mahdollistetaan hyvä käytettävyys pimeään aikaan.

Piha- ja puistoalueiden valaistuksessa pylväsvalaisimet ovat tärkeässä osassa. Pylväsvalaisimien tekniikka ja muotoilu on perinteisesti määräytynyt käytettävissä olevien valonlähteiden, kuten
hehkulamppujen ja kaasupurkauslamppujen perusteella. Käytännössä näiden valaisimien muotona on ollut lieriö tai pallo, jonka sisälle valonlähde on asetettu.

LED-tekniikan ansiosta valaisimien muotoilua rajoittavat tekijät ovat vähentyneet huomattavasti. Pylväsvalaisimien muotokieli onkin muuttunut merkittävästi viime vuosina. Samalla on voitu kiinnittää enemmän huomiota valon suuntaukseen ja esimerkiksi valosaasteen pienentämiseen. Edistyksellinen LED-pylväsvalaisin onkin toteutettu linssitekniikalla, jolla valo saadaan suunnattua tehokkaasti haluttuun suuntaan.

Ledimo Oy:n uusi pylväsvalaisin  Done IP66  on tehokas ja erittäin tyylikäs vaihtoehto kaikkien piha- ja puistoalueiden valaistukseen. Valaisimen laaja tehovalikoima ja valonjako sekä ympärivalaisevana, että 180 asteen valaistuskeilalla mahdollistaa optimaalisen valaistuksen toteuttamisen eri alueille.

Avaa
Hei, Tervetuloa Ledimolle!
Kuinka voimme auttaa?