Jälleenmyyjille ja suunnittelijoille

Jälleenmyyjille ja suunnittelijoille - Ledimo Oy

Arvoisa suunnittelija

Ledimon korkean laatutason ja edistyksellisten ominasuuksien ledvalaismet luovat hyvän ja selkeän lähtökohdan kaikkien tilojen suunnitteluun. Ledimon valaisimet kattaa kaikki perustarpeet kiinteistöjen sisä- ja ulkovalaistuksessa. Suunnitele valaisimillamme ja tilaaja kiittää!

Budjettihinnat tuotteille

Kirjatumalla sivulle suunnittelija saa käyttöönsä tuotteiden budjettihinnat, valonjakotiedostot, sekä tuotteiden tekniset tiedot. Alla olevasta linkistä tulee esille tuotteiden kuvalinkit, joiden takaa löytyy tarvittavat tiedot suunnittelua varten

Arvoisa jälleenmyyjä!

Tällä sivulla tarjoamme tärkeät vai jälleenmyyjillemme tarkoitetut tiedot, kuten ajantasaisen hinnaston, muuta ajankohtaista tietoa, sekä hyödyllisiä linkkejä. 

Hinnasto

Alla olevasta kuvakkeesta pääset jälleenmyyjähinnastoon. Hinnasto on tarkoitettu ainoastaan jälleenmyyjiemme käyttöön. Hinnastoa suositellaan käyttämään aina täältä, silloin voidaan varmistaa, että hinnasto on varmasti ajantasalla ja sisältää tiedot myös uusista tuotteistamme.

Lisää myyntiä projektin julkaisulla

Voit nyt julkaista projektisi, jossa olet käyttänyt Ledimon valaisimia. Julkaistu projekti esitellään Ledimon ”käyttökohteita”-sivulla. Julkaisemalla projektin saat helposti laadukasta myyntiä edistävää näkyvyyttä Ledimon jälleenmyyjänä. 

Julkaisua varten tarvitsemme: 

 • Kuvan kohteesta (kännykällä otettu riittää)
 • Tiedon käytetystä valaisimesta (jos useita, ilmoita se, jota eniten)
 • Kohteen nimi (voi olla yrityksen nimi, tai esim. ”teollisuushalli”)

Julkaise projektisi Ledimon "käyttökohteita"-sivulla

 • Pudota tiedostot tähän tai
  Max. tiedoston koko: 15 MB, Max. tiedostot: 2.
  Avaa
  Hei, Tervetuloa Ledimolle!
  Kuinka voimme auttaa?