Carinafour, Turku

Carinafour Oy on meri- ja rakennusteollisuudessa toimiva kehitys-, logistiikka-, ja tuotantoratkaisuihin keskittynyt yritys. Yrityksen tilat Turun Pansiossa käsittävät n. 3000m2 korkeaa varastotilaa.

Loisteputket korvattiin LED-valaisimilla

Varastotilojen valaistus oli toteutettu perinteisillä loisteputkivalaisimilla. Valaistuksen päivittäminen LED-teknikkaan oli ajankohtainen ja yrityksessä oli tiedostettu LED-valaistuksella saatava merkittävä energiansäästö 50-80% sekä huoltotarpeen poistuminen LED-valaisimien pitkän käyttöiän ansiosta.

Valaistuksen päivityksessä vaihtoehtona oli ns. LED-putkien käyttäminen nykyisissä valaisimissa, mutta kuten yleistä valaisimien huonon kunnon ja korkeiden muutostyökulujen vuoksi todettiin kustannustehokkaammaksi vaihtoehdoksi korvata nykyiset kokonaan uusilla LED-valaisimilla.

Valaistuksen uudistamiseksi optimaalisella tavalla ratkaisuksi valittiin Ledimon Easy IP65 teollisuusvalaisin, joka on suunniteltu loisteputkivalaistuksen korvaamiseen. Tällä ratkaisulla valaisimet korvattiin nopeasti yksi-yhteen periaatteella siten, että voitiin hyödyntää täysin olemassa olevaa johdotusta. Ennen toteutusta sopiva valaisinmalli varmistettiin valaistusmallinnuksella.

”Korkea Energiatehokkuus, sekä Ledimo Oy:n asiantunteva palvelu ja laadukkaat tuotteet olivat meille helppo ratkaisu”, Carina Fourin johdosta todetaan.

Toteutuksessa käytetty

Easy IP65
Easy IP65 on tehokas teollisuusvalaisin, joka on suunniteltu...