Carinafour, Turku

Carinafour Oy on meri- ja rakennusteollisuudessa toimiva kehitys-, logistiikka-, ja tuotantoratkaisuihin keskittynyt yritys. Yrityksen tilat Turun Pansiossa käsittävät n. 3000m2 korkeaa varastotilaa.

Loisteputket korvattiin LED-valaisimilla

Varastotilojen valaistus oli toteutettu perinteisillä loisteputkivalaisimilla. Valaistuksen päivittäminen LED-teknikkaan oli ajankohtainen ja yrityksessä oli tiedostettu LED-valaistuksella saatava merkittävä energiansäästö 50-80% sekä huoltotarpeen poistuminen LED-valaisimien pitkän käyttöiän ansiosta.

Valaistuksen päivityksessä vaihtoehtona oli ns. LED-putkien käyttäminen nykyisissä valaisimissa, mutta kuten yleistä valaisimien huonon kunnon ja korkeiden muutostyökulujen vuoksi todettiin kustannustehokkaammaksi vaihtoehdoksi korvata nykyiset kokonaan uusilla LED-valaisimilla.

Valaistuksen uudistamiseksi optimaalisella tavalla ratkaisuksi valittiin Ledimon Easy IP65 teollisuusvalaisin, joka on suunniteltu loisteputkivalaistuksen korvaamiseen. Tällä ratkaisulla valaisimet korvattiin nopeasti yksi-yhteen periaatteella siten, että voitiin hyödyntää täysin olemassa olevaa johdotusta. Ennen toteutusta sopiva valaisinmalli varmistettiin valaistusmallinnuksella.

”Korkea Energiatehokkuus, sekä Ledimo Oy:n asiantunteva palvelu ja laadukkaat tuotteet olivat meille helppo ratkaisu”, Carina Fourin johdosta todetaan.

Toteutuksessa käytetty

Easy IP65
Easy IP65 on tehokas teollisuusvalaisin, joka on suunniteltu...
Avaa
Hei, Tervetuloa Ledimolle!
Kuinka voimme auttaa?