PurifLED

PurifLED on antiviraalinen moduulivalaisin, jossa yhdistyvät ilmaa ja huonetilaa puhdistava fotokatalyyttinen desinfiointi, pölyn ja hajujen suodatus, sekä laadukas LED-valaistus.

 

 

PurifLED:in desinfioiva ominaisuus perustuu fotokatalyyttiseen ilmiöön nanokomposiittimateriaalissa (NTDA) sekä tekokaaseen suodatukseen. Fotokatalyyttinen puhdistus ja PurifLED:in aktiivinen ilmankierto mahdollistaa huoneilman jatkuvan aktiivisen puhdistamisen.

PurifLED on tarkoitettu käytettäväksi kaikissa sisätiloissa yleisvalaistuksena tai sen rinnalla. Helpon sijoittelun mahdollistaa moduulikoko 600x600mm, jonka ansiosta PurifLED voidaan asentaa suoraan alaslaskettuun moduulialakattoon. Vaihtoehtoisesti PurifLED voidaan asentaa ripustettuna tai pinta-asennuskehyksellä kattopintaan.

Viimeisimpien tutkimusten mukaan virusten ja bakteerien leviäminen ihmisestä toiseen, tapahtuu mahdollisesti merkittävästi ilman mukana kulkevien partikkeleiden tai aerosolien välityksellä. Näiden epäpuhtauksien aktiiviseen puhdistamiseen tehoaa PurifLED jatkuvan
ilmankierron, suodatuksen ja aktiivisen nanokomposiitin ansiosta.

Suodata ominaisuuksilla

Klikkaamalla ominaisuutta saat alle näkyviin sopivimman tuotteen tiedot. Klikkaamalla "Ei valittu" -kohtaa nollaat valintasi.

  • Tyhjennä

Sinulle sopivin tuote

Ei hakua vastaavia tuotteita

Kaikki tuotteet

Avaa
Hei, Tervetuloa Ledimolle!
Kuinka voimme auttaa?