Älyvalaistus langattomasti Easy IP65 Bluetooth

Älyvalaistus langattomasti Easy IP65 Bluetooth

Mitä odotat älyvalaistukselta?

Useimmiten älyvalaistukselta odotetaan normaaliin verrattuna automaattiohjausta, jossa valaistus syttyy liiketunnistimella silloin kun tila on käytössä ja sammuu halutusti, kun tilasta poistutaan. Tällä saadaan aikaan merkittävät energiansäästöt ja pidempi käyttöikä valaistukselle. Tämä onkin se mitä älyvalaistus yksinkertaisuudessaan on. Parhaimmillaan älyvalaistuksen säästö on esimerkiksi parkkihalleissa ja varastoissa, joissa todellinen käyttöaste voi olla esimerkiksi vain 10%. Tällöin saavutetaan jopa 90% säästö valaistuksen energiankulutukseen.

Hankittaessa älyvalaistusta tulee kysymykseen, millä teknikalla se toteutetaan. Vaihtoehdoksi tarjotaan useasti DALI-ohjausta, jolla voidaan kyllä toteuttaa monimutkaisimmatkin ohjaukset. Haittapuolena kuitenkin on, että DALI-ohjaus saattaa 2-kertaistaa valaistushankinnan hinnan, koska siinä tarvitaan useimmiten uudet johdotukset, erilliset käyttölaitteet, liiketunnistimet sekä ohjelmointi DALI-ohjelmointiin perehtyneen ammattilaisen toimesta.

Easy IP65 Bluetooth mallit vastaa tähän tarpeeseen tarjoten tarvittavan älykyyden ja ohjelmoinnin valmiina valaisinsarjassa. Voidaan siis unohtaa erilliset ohjausjärjestelmät. Sarja koostuu Bluetooth-ohjaimella ja liiketunnistimella varustetusta Master-mallista ja Slave-mallista, joita Master/Masterit ohjaavat.

Yksinkertaisuudessaan: Master-mallit havaitsevat liikkeen ja sytyttävät muut ryhmään valitut valaisimet langattomasti. Valaisinryhmien valinta, viiveajat sekä himmennystasot asetetaan helposti ja nopeasti mobiiliaplikaatiolla.

Avaa
Hei, Tervetuloa Ledimolle!
Kuinka voimme auttaa?